a látás szakértője

Ügyfélkártya kedvezmény program!

Mi tényleg szemmel tartjuk látását, jöjjön el hozzánk és lépjen be ügyfélkártya kedvezmény programunkba!

Kérem olvassa el az Ágnes Optika Törzsvásárlói kártya szabályzatát:

Ágnes Optika Törzsvásárlói kártya szabályzat

A törzsvásárlói kártyával a vásárló az Ágnes Optika által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

Törzsvásárlói kártya minden vásárlás után 5% kedvezmény kerül jóváírásra pontokban, ez alól kivétel a szemvizsgálat illetve a szemüveg javítás.

Az Ágnes Optika a különböző kártyafajtákat a vásárlás mértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére. Az Ágnes Optika fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

Kártyaérvényesség

Az Ágnes Optika Törzsvásárlói kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A pontok gyűjtése

Az ajándékpontok 500 Ft elköltött összeg egységenként kerülnek jóváírásra.

A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó Facebook oldalán (www.facebook.com/) a tájékozódhat.

Ágnes Optika Nagykanizsa - Ügyfélkártya kedvezmény program!

A pontok felhasználása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont=1 forint átváltási értéken. A pontok legfeljebb a termék árának 50%-ig válthatók be. A százalékos kártyakedvezmény és beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a termék kártyakedvezménnyel csökkentett árának 50%-át. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe.

Ajándékkártya

A befizetett összeg az Ágnes Optika kártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára.

Igénybevétel helye

Az Ágnes Optika 8800 Nagykanizsa, Huszti tér 1-2.

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint telefonszámunkon (30/851-0191, 93/789-387) és személyesen az üzletben lehet.

Címünk: Ágnes Optika 8800 Nagykanizsa, Huszti tér 1-2.

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés

Az Ágnes Optika tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait az Ágnes Optika, minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag az Ágnes Optika marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre az Ágnes Optika az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik, és az igényléskor történt vásárlás pontjai automatikusan felíródnak a kártyára!

Elérhetőségek

Telefonszám: 30/851-0191 93/789-387

E-mail: info@agnesoptika.com